LIVVAKTSUTBILDNING

I.S.A. Logo

ISA ACADEMY


Några av IS. Academy's kunder.


BESKRIVNING AV LIVVAKTSUTBILDNING

International Security Agency är en internationell organisation, som representerar intressen inom den privata och offentliga sektorn, valda företag och organisationer runtom i världen. Vår egen utbildning är administrerad av ISA Academy. Utbildningsprogrammet var ursprungligen avsett enbart för personal inom ISA, men på grund av den stora efterfrågan, både inom Sverige och internationellt, har vi beslutat att öppna våra utbildningar för allmänheten. Belägen i Sverige straxt utanför Stockholm, är ISA Academy en av de mest respekterade personskyddsutbildningarna på den internationella marknaden idag.

bgesc.jpg (5671 bytes) Vi utbildar livvakter, poliser och säkerhetspersonal från hela världen på ISA Academy. Med vår professionella expertis och kunskap, får du en unik möjlighet att förbättra dina kunskaper, lära dig de nyaste metoderna eller få den bästa tänkbara starten mot en ny internationell karriär. Vi erbjuder en av de allra modernaste personskyddsutbildningarna som finns tillgänglig på den internationella marknaden idag.
-
Genomgång efter en övning Vår skolchef har ett tidigare förflutet som yrkesofficer inom försvarsmakten. Efter att ha tjänstgjort på ett flertal elitregementen, har han de senaste åren arbetat som EC på International Security Agency. Under denna tid har han dessutom framgångsrikt deltagit i ett stort antal personskydds- och antiterroristprojekt runt om i världen.
-
Elever Med Walther CP88 Under Träning Samtlig personal inom ISA måste före kontraktering genomgå denna intensiva grundutbildning (Basic Bodyguard Training Program) med tillfredsställande resultat. Utbildningen är utformad på det sätt som säkerställer att eleverna kan klara de komplexa och krävande uppgifter som tillfaller livvakten på den internationella marknaden. Utbildningen är avsedd att kvalificera eleverna för beväpnade personskydds- och eskortuppdrag internationellt. Grundutbildningen är en mycket intensiv period för eleverna på ISA Academy.
-
En elev har funnit ett misstänkt objekt under fordonet Utbildningsprogrammet, som är pedagogiskt upplagt, är varvat med praktik och teori, inom ett gediget utbud av säkerhetsrelaterade ämnen. Ett flertal prov, inom samtliga ämnen, kommer att genomföras löpande under utbildningen för att befrämja utvecklingsprocessen och säkerställa inlärningen.

Både manliga och kvinnliga sökanden är välkomna till ISA Academy. Efter genomförd utbildning med examen, erhåller godkända elever från utbildningen på ISA Academy certifikat och fullständiga betyg, verifierade och godkända av International Security Agency. Vi söker personer med rätt attityd för jobbet.

För fullständig information om ISA Academy, anmälningsformulär till utbildningen samt beställningsformulär för utbildningshandboken, beställ "Informationspaketet" helt kostnadsfritt här! Om du har ytterligare frågor beträffande utbildningen, sänd e-post till ISA Academy skriv BTP i ämnesfältet.

För större organisations och företagskunder, anordnar ISA Academy dessutom "Corporate Training Programs"; skräddarsydda, utformade och specialanpassade utbildningar till respektive uppdragsgivares unika arbetssituation. Dessa "Corporate Training Programs" erbjuds utanför det ordinarie BTP kursschemat efter överenskommelse, året om.

Här kan du se vår referenslista över vilka framstående företag och organisationer som har valt ISA Academy som leverantör av livvaktsutbildningar för sin kompetensutveckling inom personskydd. Läs även utlåtanden från några av våra nöjda elever, och se vad dom har att säga om utbildningen. ISA Academy erbjuder för närvarande utbildningar på följande platser; Sverige, England, Ryssland och USA. 


'The International 

Close Protection Manual' är den officiella träningshandoken för I.S.A.För köp av den officiella träningshandboken, vänligen använd beställningsunderlaget som bifogas i "Informationspaketet". Klicka gärna på manualen för utförlig innehållsförteckning!